Ett stort jävla skämt, det är vad det är
2010-11-30|23:18:26

Är det bara jag som tycker att Sveriges sjukvårdslag är ett stort skämt?

Jag gick till en doktor, för hade börjat få svårt att andas och förstod inte var det var. Först skulle vi kolla så det inte var ansträngningsastma. Men det var det ju inte så klart. Eftersom jag hade det jämt, fast än jag inte hade rört mig. Men det jag minns vad denna man sa var "du mår säkert så här på grund av hur du ser ut" VA? SKOJAR DU MED MIG? vilket jävla skämt till doktor tänkte jag då, då gick jag därifrån och var riktigt förbannad. Fy fan! Det kallar jag dåligt bemötande och respekt till människor.

Det är samma sak som vissa läkare säger " så där ont kan du inte ha, för det står inte i min bok" eller som en vän till mig har varit med om "du har nog så där ont på grund av dina piercingar" det är också lite så dära.. VA? ska man skratta eller gråta? Hur fasiken kan en människa, specielt en läkare som ska hjälpa en säga så där?

Att säga till någon att om du ser ut så där så är det väl klart du mår dåligt, jag tror inte man blir bättre av att någon säger så direkt. I mitt fal var det ju defentitivt inte på grund av hur jag ser ut. Jag hade, eller har panikångest. Och det är inget man får för man ser ut på ett visst sätt eller har percingar eller vad det nu än är som dem hittar på.

När man behöver hjälp så får man den inte, utan man blir hånad eller hemskickad. Så ska det inte vara! Att jag gick med min jävla ångest hur länge som helst, på grund av en läkare som inte ville hjälpa mig.. Men som tur är finns det dem som lyssnar på en, nu drar vi inte alla över samma kam. Ni förstår vad jag menar.

Men rent generellt så är vården ett stort skämt från min sida.


Vem har sagt att man ska vara normal?
2010-11-30|21:33:06

Nej.. jag tror jag fan ska städa lite (eller är jag konstig som får ett ryck och vill städa halv 10 på kvällen?) Fast tror nog jag fan tar en dusch först. Så kan jag städa sen och ta fram några fina nya lyktor, hoho!

Visste ni att - jag kan tycka det är rogivande att diska ibland, är jag ensam om det? Fast blir det för mycket disk blir det jobbigt, ska vara lagomt liksom, då gillar jag det. Haha! Kanske är lite märklig ja...

Du är bäst nu men du var bättre förr, våra brister gör oss till människor
2010-11-29|21:04:50

Varit på birsta med Challan och syrran, min mössa fanns inte i birsta så fick åka in till stan, så nu är den min! hoho, glad tjej! Och min cpförskyldning vill aldrig gå över, blir tokig. JAG VILL TRÄNA! men ikväll äre maria på tvn, då blir man lycklig :')

hade en awesome kväll i lördags iaf, daniel var sjukt bra faktiskt!

en bild på min finmössa! hähä :D gillar den!



Du lär väl lämna snart och här står jag kvar, för jag blir så dum av dig
2010-11-26|12:50:20

Arbetsförmedligen - you are going down, fast till veckan. Nu är jag arg..INTE KUL, INTE KUL! Så nu åker jag till jobbet istället, fast först bolaget. Måste ha jack tills imorgon.

Och varför får inte jag in något youtube klipp på bloggen för? Någon som kan hjälpa mig?



förihelvetttee lars-oloov!

I'm turning it around Like a knife in the shell I wanna understand why But I'm hurting myself
2010-11-25|23:39:02

gaaalet sugen på att tatuera mig nu, men förhoppningsvis blir det mycket snart, helst nu, haha! Det gör jävligt ont, det gör det.. Men så lätt värt det (fast det tycker jag inte när jag väl sitter där och ska tatuera mig, haha)

Och skulle inte säga nej till att bli tatuerad av henne (eller se ut som henne för den delen)

 

Nu blir det film sedan sova, och ska jobba imorgon 14-21 så blir en väldigt lung fredag för min del, dock blir det röj på lördag och ska upp och jobba på söndag, dock bara mellan 12-16 så det är lungt, Peace yaaao!


What happens at the party
2010-11-25|17:10:30

Här får ni lite bilder från lördags, hoho! enjoy!

 










Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks. För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
2010-11-25|13:45:41

Sitter och väntar på ett helt jävla kök ska komma hit med stora lastbilen, men börjar fundera om lastbilen har åkt vilse? det kan jag iofs inte vara så svårt eftersom den ska åka från birsta och hit... finns ju bara en väg hit, så vart är vårat kök? hade varit jäkligt roligt om de åkte till någon annan som tog vårat kök istället.

Fast, dem kanske bara har kaffepaus och kommer snart. MEN KOM NU! ska ju åka och shoppa sen juuuuh.. och precis när jag skrev det här så kom dem, så ja nu har vi ett kök som ska upp på måndag!

hoho, nu julklappshoppning och kikar på skor (har lovat märtali att vi skulle shoppa hos henne)

Fuck you right back
2010-11-23|18:20:59

MEN VAD ÄR DET JAG HÖR? JÄVLA SKIT UNGAR KAN NI SKAFFA ETT LIV ELLER FÖR BÖVELEN? sluta kasta sten, snö, cyklar.. whatever, vad ni nu än kastar! ÄR DET KUL ELLER? jag ska leta upp er och spöa er och lära er en läxa, ni ska ha spö era skit ungar.. Jag ska fan kasta er på bussen.. eller nej, jag kastar er... någonstans. Så det gör ONT, HA! hur skulle det kännas då? nej men seriöst, ska bussarna sluta gå för ni har tråkigt och är för liten för att åka buss? skaffa en annan hobby för bövelen!!! Typ lek med bilar eller något annat roligt... LEKSAKSBILAR alltså.. och när ni gör sönder saker har ni tänkt på att era jävla föräldrar betalar för det, VÅRAN JÄVLA SKATTEPENGAR ERA JÄVLAR!

ni ska ha spö..

You're the pretender what if I say that I'll never surrender?
2010-11-22|21:49:10

MEN FÖR BÖVELEN! VAD ÄR DET HÄR? jag ska inte bli förskyld nu inte, jäkla skit. Man skulle haft whiskey, har hört att det ska vara bra mot bakterier ;) vi kan ju alltid hoppas, fast har inge JD så det var mindre bra..

Helgen, ja! Vad ska jag säga? drog till bella, vi åt mat hon,jag och Jessica, försökte få upp min vinflaska i flera timmar, sedan kom grabsen och fixade det. Drack ännu mera, gick ner på krogen, drack ännu mera, drog på efterfest till klockan 7, åkte till bosvedjan och la mig klockan 8. Sedan vaknade vi klockan 3, mindre bra... men fick min bakis mat av mamma i alla fall. Det som räknas! Men en mycket bra och trevlig kväll i alla fall. Lite för mycket av det goda, men så äree ibland.

Nu ska jag bädda rent i sängen och sedan lägga mig och dö, har ju skola imorgon så vill vara lite piggare i alla fall.
Sedan ljusparty och efter det tvspel maraton med bellman, jag ska spöa henne, mouhaha

och ps. varför tappade jag min röst i lördags? fick viska i slutet av kvällen.. fattar inte, haha!

Wakin up next to a beautiful girl Step outside to say hello to my beautiful world
2010-11-21|18:16:32

Vad hände igår egentligen? efterfesta tills klockan 8 på morgonen.. så kan man också göra, haahah!
Men det var en najs kväll, hade super skoj! Nu ska jag he igång en bra film med deppan och dö lite.

hoho, upptaderar sedan..

When i walk in the club, all eyes on me
2010-11-19|18:23:34

Får man verkligen vara så här snygg?

borde finnas en lag på hur snygg man får vara..

jag dör.. kom till mig!

 


Står i din port står bara still, för en minut sen var du min
2010-11-19|14:07:47

Fredagsmys, eller hur var det nu?

Någon får gärna ha fredagsmys med mig, komsi komis (eller okej, ni får inte komma hit, stökigt eftersom vi ska renovera) hoho, men till någon kan jag komma. Vem vill inte mysa med en snuff liksom?!



I've Gotta A Plan, What's Your Cell We Playing Naked Twister Back In My Hotel
2010-11-17|18:48:51

Jenna hoppade nyss upp på bänken, har bara väntat att det skulle hända. Undra om hon vart lika chockad som jag och mamma blev? Ikväll är det bio, harry potter, som jag har längtat!

Var med bellman igår, underbara människa! Så roligt man har med dig, alltid! Och myten om att tjejer inte kan handskas med tekniska grejer.. det är sant! Vi skulle koppla in högtalarna till hennes dator, funkade det? Nej, självklart inte. Fast sånt kan vara ganska bra ibland också, då kan man be snygga karlar komma och hjälpa, hohoho!

Here we are now, entertain us I feel stupid and contagious
2010-11-16|15:50:28

Började denna fina tisdag med att försova mig, vaknade halv 9 och började skolan klockan 9. Så det var bara att hoppa ur sängen och klä på sig och åka ungefär. Som tur var hade jag bil idag. Och som tur så fick jag gå ner till pappsen och käka lunch för det hann ju inte jag göra iordning heller. Så gåreee!

Började med att ta blodtryck osv på varandra, spännandeeeee.
Nej, nu måste jag gå, jag och mamma håller på packa ner lite i köket. Vi får nytt kök nästa vecka :D


What's the point of doing anything If you'll never notice
2010-11-15|22:00:12

Nyss hemkommen, och missade hollywood fruar, men ska kolla på det på internet strax. Så på tal om det, så kollar jag endast för Maria Montazami är med, för jag verkligen tok älskar denna kvinna, så sjukt härligt och äkta. Man får alltid ett gott skratt när man kollar på henne, och det är underbart.

Och det värsta jag vet, som många i det programet skryter om, och det är pengar. Jag verkligen HATAR folk som skryter om hur mycket pengar de har och hur mycket de gör av med. Vill ni veta hur mycket pengar jag har förtillfället, 8 kr, mycket att skryta om va? Nej, köp vafan ni vill men ni behöver väl för fan inte säga vad allt kostar. Och där är jag tillbaka igen om hur mycket jag hatar detta samhälle, om hur orättvist allt är, det är fel fel fel. Ska det verkligen vara så att vissa får vänta flera månader på att de ska få in sina Akassa pengar eller sin sjukpeng, ska det verkligen vara så? Jag tycker att såna som verkligen badar i pengar ska få byta plats med en sån som, ja.. mig.

Blondinbella, vad säger du? du får leva på mina 8 kr tills slutet på månaden, eller mina 2700 som jag får varje månad. Fast jag tror nog inte hon eller någon i hollywood fruar skulle klara av det. För de är så vana att ha pengar så dem skulle nog inte klara en dag ens. Okej, visst.. Jag skulle inte tacka nej att tjäna flera hundratusen i månaden, men är det rätt egentligen? Vad tycker ni?

Nu har jag tagit upp detta ämne igen. Men jag blev bara tvungen när jag tänkte på hon i hollywooe fruar, Isabell. Det enda hon gör är att prata om pengar... pengar,pengar,pengar.. jag blir tokig!


I'm so ugly, that's okay 'Cause so are you
2010-11-15|14:23:40

Tjääänare bloggen!

Nyss har jag gjort klart mina uppgiften som ska vara klar tills imorgon. Nu är jag trött, suttit och pluggat sedan 10, är inte van vid sånt. Var så länge sedan man gick i skolan nu (eller okej 1½ år, tillräckligt länge)

Helgen var awsome, bra kväll med min bellman. Det var jäkla drag på avenyn, efter konserten drog vi på nästa krog och träffade lite folk. Jag beslöt mig att ta bussen hem när allt stängde och träffade en skum snubbe där, men det är så det ska vara! hohoo (nej, han fick inte följa med hem, tog nån annan) Och söndagen bestod nästan bara av, sova. Men tog mig upp och begav mig bort till pappa för lite farsdags-mys. Jag tycker om att ha honom nära, det känndes bara jobbigt när han var i Gävle. Men nu är han tillbaka, känns skönt.

Nu ska jag åka till gymmet för ett pass och ikväll har jag ljusparty ute i Timrå så ska packa och förbereda mig för det.

Undra om man ska färga håret tro? kanske ikväll.. eller imorgon!

PEACE OUT YOO!

Hey ho, let's go
2010-11-13|17:15:09

Ikväll ber jag mig ut på nya äventyr med min vän bella, det blir lite vin och Oskar Linnros. Låter som en toppen kväll. Så skål alla där ute nu kör vi!


movie time
2010-11-12|19:30:26

Nu ska jag bege mig ut i kylan med hundarna på en liten promenad sedan hämta mamma, åka till Sandra och hon ska raka mig på sidorna och sedan iväg och på film kväll, de är kött deeee!


Baby is a bad boy with some retro sneakers
2010-11-12|18:46:11

Det är precis såna hära dagar som man skulle behöva någon pojk att mysa med. Men HALLÅ, vart är DU? någonstans borde du finnas, en liten snuff kille. Lite krav har man väl ändå om hur man vill att någon ska vara. Jag och Josse brukar spekulera om att en nörd kanske? En sån där som spelar wow och har mvg i allt och har aldrig druckit, rökt eller haft sex. NADA! Låter som ett kap va? det är kanske en sån jag behöver? Eller så en som är helt tvärtom.. fast, såna har jag redan haft. En nörd måste man väl alltid prova på i livet. Eller en kille som är som mig, eller nej.. fan vad tråkigt! Skulle jag bli less på en gång. Så funkar det inte. MEN hittar ni någon är det bara att hojta till!

Lite bild förslag:

 

 

 

 

 

 



(ps. har nästan börjat förstått innebörden med fotboll, massa snyggingar ju. Nu har jag dött klart idag, mmm-m)

Pour some sugar on me
2010-11-11|11:53:57

Igår började helvetet, massor massor med snö! Vart tog tiden vägen? var ju nyss sommar känns det som.

Nu ska jag göra mina uppgiften som ska vara färdiga imorgon, vi har hemdag idag! Men det känns bra att äntligen få ha något att göra på dagarna. Och dem jag går med och lärarna verkar super bra!

Nu väntar jag också på att en liten vovve ska komma hit och jag ska raka henne så hon blir fin.


hoho, pluggdax!

Now you can really give it to me go on strike a pose
2010-11-09|22:23:47

Skriver ett snabbt inlägg innan sängdax, för ska nämligen börja på komvux imorgon, dax att börja plugga igen då.. spännande.

Såg något märkligt när jag åkte från Hilda nyss, gick en hund lös helt ensam i mörkret, min första tanken var "är det en varg" men det var det inte. Men ändå, mycket märkligt.

Godnatt.. önska mig lycka till imorgon!

Those will be the best memories
2010-11-09|00:00:37

Åh, vad jag vill ha sommar igen, det är så härligt. Vill inte ha en kall och tråkig vinter. Vill ha värme så man kan bada och sola - det är livet det! Men nu har man en vinter framför sig som man ska klara av ännu en gång.

Sista inlägget för mig idag, för nu går och och lägger mig. Eller rättare sagt lägger mig och läser lite först. För imorgon har jag och mamsen mycket att göra i hemmet, godnatt! peaace ouuut!


The best things in life is you
2010-11-08|23:41:03

jag älskar er till månen och tillbaka
ni är det värdefullaste och finaste jag har
det är helt otroligt hur mycket jag behöver er.

 


I'm givin' it my all, but I'm not the girl you're takin' home
2010-11-08|23:15:12

MEN FÖR BÖVELEN INT SKA JAG BLI SJUK NU INT? min hals gör ont. Blir jag sjuk så börjar jag grina för jag måste TRÄNA! så snuff, blir inte sjuk vad du än gör...

HAHAHHA, har ni sett pensionärsjävlar? såg det nu och kom att jag och Hilda såg när de spelade in en scen i programmet. Förstod inte riktigt vad de höll på med när dem hade rullatorrace, men nu förstår jag! lite kul var det..

Ebba och Jenna rev nyss ner mammas blomma, vem har sagt att småbarn är jobbig, prova skaffa hund vettja.


så blir det om jag blir sjuk, ni vet den känslan. Nu ber alla till Gud
(så om jag inte blir sjuk så då vet jag att be till honom funkar, hoho)

There's something wrong with the world today I don't know what it is
2010-11-08|19:02:30

brrrr, det börjar bli kallt ute, så nu ska jag börja gå i ide.


To fast for love
2010-11-08|16:17:52

Det där med att säga hej då till någon nära, är inte min starkaste grej. Även fast jag inte sätter mig och tok gråter inför den så kommer tårarna så fort jag är ensam. Så är det med allt, jag är väldigt känslig men kan inte vara känslig inför andra. Jag kommer sakna dig, men vi ses snart igen!

Helgen har varit bra i alla fall.

Och börjar plugga snart så ni vet ni deee! Undersköterska. Det är lite både och, ska bli roligt men det är samtidigt inget jag vill jobba med hela livet.... Jag vill jobba med djur, hundar.

3 saker jag stör mig på
2010-11-02|23:34:56

3 saker jag stör mig på.

1. Jag hatar detta samhälle och dess klassskillnader. Ni som säger att det inte finns klassskillnader i Sverige kan ju ta en stor funderare. Att vissa som sliter så sjukt mycket på sitt jobb, som gör mycket viktigare insatser än vissa andra, får sämre betalt? Varför är det så? det gör mig förbannad. Att man kan sitta och tjäna flera hundra tusen per månad på att blogg etc? ja, jag vet att pengarna finns på internet. Men egentligen, hur sjukt låter inte det? Att man kan tjäna så sjuka pengar på några annonser. Fine, det är jävligt bra må jag ju säga. Men om vi tänker så hära. En undersköterska (som jag ska utbilda mig till) får kanske cirka 16.000 innan skatt i månaden (om de jobbar 100%, som inte alla kan göra eftersom det är rätt slitsamt. Sedan rätta mig om jag har fel, men det är bara på ett ungefär hur mycket) 16.000.. det är ungefär vad alla "bloggare" gör av med på en vecka på shopping osv. Det är vad en annan måste klara sig hela månaden på. Fast det som är ännu värre.. det är vi, som går på bidrag. Yees, jag är en sån jag som gör det. Inget jag vill, vem vill det egentligen? man vill väl kunna tjäna sina egna pengar och inte få av staten? Men vad gör man inte.. När det inte finns några jobb att få. För i dagens samhälle ska man helst ha arbetserfarenheter OCH en utbildning. Jag gick estet på gymnasiet, så jag har egentligen ingen utbildning. Men inte tänkte jag på det när jag var 15 och var tvungen att välja vad jag ville med mitt liv. Hade det varit nu hade jag ju såklart valt en annan linje som var mer jobbförberedande. Sedan när man har tagit studenten så är det inte säkert att man har erfarenheter inom arbetsmarknaden.

Det jag vill komma fram till är att jag hatar denna klasssamhälle vi bor i och jag hatar denna arbetslösheten. (och kom inte och säg nu, men sök jobb då. Ni anar nog inte hur många jobb jag har sökt)

2. Sura busschafförer. Okej, det är inte mitt fel att ni införskaffade att man inte fick betala kontant på bussarna. Vi bor faktiskt i lilla Sundsvall, tror ni det behövs? Ja, man kna betala med kort. Men om man inte har VISA då? (då är vi tillbaka på punkt ett, utan inkomst får man inte skaffa VISA) Sedan måste ni vara så otrevliga? är väl inte mitt fel att erat system inte alltid funkar när man ska ladda på kortet på internet, också kommer inte pengarna in på kortet? blir inte sur på mig... jag har gjort allt rätt. Sedan lönar det faktiskt sig att vara lite trevlig mot era kunder. Om inte, byt jobb!

3. Arbetsförmedlingen, okej. Vad hjälper ni oss med egentligen? Ge oss jobb? Vart är mitt jobb då isåfall? Jag är endast inskriven för att jag ska kunna få någon ersättning, för söka jobb kan jag göra själv. Jag tror inte ni bryr er egentligen, det är erat jobb. Ungefär som en psykolog, deras jobb. Jag tror inte någon av mina förra psykologer egentligen brydde sig. För de känner inte mig, ja visst om man pratar ens problem så känner de en lite. Men inte riktigt känner. Ungefär som arbetsförmedligen, fast där läser de ens CV och det räcker väl. Va fan sätt in oss på massa kurser och på jobbcocher för då får vi något att göra och då har ni gjort något bra. Bra va? Nej, det tror jag inte riktigt på. Ni gör inte mig något bra, jag går bara på era möten för att jag måste inte för jag vill.

Klagosam tjej tänker ni.. Nej, bara ren sanning!

RSS 2.0