Gimme all your lovin', all your hugs and kisses too, gimme all your lovin', don't let up until we're through
2010-12-27|16:59:25

Nu var det länge sedan, vad ska jag säga? Jo jag jobbar, pluggar och jobbar hela veckan lång. Sedan är det nyår och har inga som helst planer då faktiskt, vi tänkte dra ihop alla på något sätt. Dock vet vi inte vart vi ska vara än, men det löser sig. Right?

Jag vet inte vad jag ska göra, vad jag ska tänka, känna, veta, vara, kunna. Jag kan inte mer än bara vara mig själv, eller hur? och det tänker jag vara. Kan inte göra på något annat sätt heller. Fast ibland vill man räcka till mer än vad man kan.

Nu ska bara maten smälta ner lite mera sedan ska jag åka och träna en stund sedan åka till Sandra och vara med mina fina vänner!

Men en bra vecka, jobbade 7-15 idag och imorgon, 7-16 och samma på torsdag och eventuellt jobb på onsdag med, det känns sjuuukt bra. Få in lite pengar, det kan behövas.


Let the party started
2010-12-25|15:43:51


Pulkkväll och glögg
2010-12-23|17:31:40

Från när vi åkte pulka ner från södra berget!

Jag och Josse förra vintern!

 

Ikväll blir det pulkåkning och glöggdrickande :D Och Josse kommer hem ikväll, som jag har saknat henne! Imorgon är det julafton, ohhoohho :D Sedan på lördag fest! Ska iväg till Challan nu so talk to ya later!


Mitt bästa minne
2010-12-21|22:16:50

Är när jag var i Stockholm och såg Slipknot, det var verkligen en dröm som blev sann. Det bästa jag har varit med om, och kommer aldrig glömma det. Det är något jag är tacksam att jag fått uppleva i mitt liv. Och är riktigt glad jag han se dem medans Paul Gray levde, Vila i frid!


Paul Gray - 1972-2010

 


you are not alone, or?
2010-12-19|19:51:41

Ibland känner man sig så totalt ensam. Känner mig så totalt ensam. Ska lägga mig och kolla på film nu och tycka synd om mig själv, visst får man göra det ibland? det tycker jag i alla fall.


vill ha någon att bry mig om.

Show me your genitals
2010-12-19|19:11:12

 

HAHAHA JAG DÖR! sjukt snygg kille, right?


I am not your rolling wheels, I am a highway, I am not your carpet ride, I am the sky
2010-12-19|19:05:20

Blivit tomt på inlägg under helgen. Men fredagens fest vart sjukt bra, hade fruktansvärt roligt med alla. Bordes göra om tycker jag :) Blev allstar som vanligt och sedan efterfest, som vanligt. Några få timmars sömn blev det, men är väl sånt man får ta när man har roligt.

Snart jul, ska inhandla de sista julklapparna till veckan så man är klar med det :) Sedan försöka styra upp någon fest på juldagen. Och nyår är den eviga frågan.. ingen aning alltså, men hinner fundera lite till :)

Fick åka på birsta och köpa en ny tröja idag för det var en jävel som tog min i fredags.... taskigt!

Nu film och så hela kvällen, ska till mitt nya jobb imorgon för inskolning :D:D


it's party time
2010-12-17|18:01:40


In her heart where the sadness grows, I'd operate with this knife, and cut a big fat giant hole to fill with gold and light
2010-12-16|13:00:24

Ibland är det skönt att bara ha slappa kläder (eftersom alla mina jeans är sjukt stora så går jag sällan i jeans, men dem här gillar jag, slappt och skönt) jag tänker inte köpa nå nya jeans förns jag gått klart ner i vikt, så blir mest tights som sagt. Hoho! Har ingenting att göra tills jag ska hämta mamma vid 3, fick sluta tidigt från praktiken. Och ska dit på måndag igen för en inskolning, och träffa sköterskorna och gå igenom deligering, för ska börja jobba som vikarie, sjukt glad :D Nej.. man kanske ska raka hundarna lite, de är så håriga på nosen..


My birthday
2010-12-16|12:08:46

WÖÖÖ ÄNNU ETT ÅR ÄLDRE! (nu kommer det bara gå utför) hähäh!
GRATTIS SNUFF, TACK SNUFF!

fääzt som fasiken imorgon, längtar som ett as, kommer bli awesome! Hoppas folk kommer bara :) Ni som inte har blivit bjuden, bara säga till så får ni säkert komma :D

Tro fan jag ska färga rött alltså..


Bury all your secrets in my skin, come away with innocence and leave me with my sins
2010-12-15|20:53:18

Tittar på bonde söker fru kikar jag på nu, bästa programet på hela veckan (förutom hollywood fruar då, min älskade maria är ju med där) på tal om henne, fyfabian vilken kvinna, henne vill jag träffa!! Hon är min idol, hon verkar vara en härligt och ärlig människa, sånt gillar jag!

 

ne ni får en bild på mig också, så nu ska jag lägga mig i sängen, börjar 7 imorgon,

och imorgon är det ingen vanlig dag för då är det MIN FÖDELSEDAG! :D hela 21 år blir jag!

 

Jag och min björnpuppa säger godnatt, goooodnatt folket!

tips of the day
2010-12-15|16:28:27

Tänkte tipsa om sjukt bra ögonskuggor, 120 paletten har jag. Och dem håller verkligen och sitter sjukt bra. Så den var en bra investering från min sida! den finns att köpa här kosmetikan.se


and i'm free, free fallin'
2010-12-15|16:16:21


Vi ses snart igen
2010-12-14|11:33:27

Jag vet inte om jag är redo att säga hej då, nej jag vill inte göra det, inte nu.
Vi säger inte hej då, utan vi säger att vi ses snart igen. Det gör vi vännen, vi ses snart igen! <3

Jobbig dag, men vi ska klara av den, eller hur?

Vila i frid nu, Joakim Lindberg!

red or brown
2010-12-13|21:35:13

Funderar på att färga håret rött, eller ska jag ha brunt? Vad tycker ni?

eller?


Someday I'll wish upon a star, and wake up where the clouds are far behind me, where troubles melt like lemon drops, away above the chimney tops that's where you'll find me
2010-12-13|17:56:08

Somewhere over the rainbow
skies are blue
and the dreams...that you dare to dream
really do come true

 


Mikrofonkåt
2010-12-13|17:48:47

Har fastnat för den här låten.. vet inte varför, haha men den är skön på något konstigt vis! Gillar nog hennes version bättre än petters faktiskt, även fast han är originalet.

Nu blire käk sedan åka och träna och ikväll är det bästa maria på tvn :')


Look im as high as the sun shut your mouth boy when will you learn, mama haven't you heard we sold out all over the world
2010-12-11|12:25:19

Jag tror nog att man aldrig kommer förstå varför, varför vissa saker händer i livet. Varför man gör som man gör. Jag kommer aldrig förstå varför. Det är något jag kommer ha med mig hela livet. Fast man kanske inte ska förstå.. Det kommer alltid vara ett stort frågetecken i mitt huvud... något jag kommer leva med.

Ska hoppa in i duschen, skjutsa peter till bosvedjan sedan hem och invänta på att jag börjar praktiken. Fifän vad skönt med en lugn och nykter helg, tror jag behöver det. För nästa helg smäller det, för då fyller jag år!


I wanna be a billionaire so fricking bad, buy all of the things I never had
2010-12-08|14:52:14

Jag hatar naiva och patetiska grannar. Nu de här dagarna är de värsta dagarna att ens försöka bråka med mig. Du valde fel jävla dag, fel tid. Jag är allt för känslosam just nu. Och du kan ju ta och lära dig lite om hur man uppfostrar en hund innan du ens öpnnar käften. Står och säger massa skit snack om att mina hundar bits, yeah right! Jag måste vara döv för inte fan hörde jag din hund skrika? Nej dåså, det är du som är rädd inte hon, du förstör din hund när du gör som du gör. Och det spelar ingen roll om man haft hund i flera år. Man kanske har behandlat den fel fast man inte vetat om det. Jag tror nog jag kan liiite mera än dig om hundar!

Nu ska jag strax bege mig till jobbet, är ledig från praktiken idag. Men ska dit imorgon och hela helgen :)

Här har ni en fin låt ni kan lyssna på.


Another day has gone, I'm still all alone, How could this be, You're not here with me, You never said goodbye, Someone tell me why, Did you have to go and leave my world so cold
2010-12-07|20:40:25

Var på minnesstund för dig idag vännen, det var nog idag som jag verkligen förstod.

Också åkte vi och tände ett ljus och la en ros till dig

Många fina minnen med dig, inget jag kommer glömma. Du kommer alltid finnas inom mig.

Även fast det var länge sedan vi sågs så minns jag ändå allt vi varit med om.

 


Jag har lärt mig att idag, att inte ta någonting för givet
2010-12-05|16:34:52

Galen kväll igår, men det var galet kul! Idag är jag sjukt trött och tänker inte röra mig många meter till idag. Ska däcka framför någon film, börjar praktik imorgon, finsta hemtjänst. De blir kul dee!




Mina tankar snurrar hela tiden, kan inte sluta tänka på det som hänt.
Vila i frid, Jocke Lindberg 1988-2010 <3

Allt kan vända så fort
2010-12-03|14:35:12

Har ni tänkt på hur fort allt kan vända, hur fort livet bara kan skena iväg. Hur fort någon bara kan försvinna ifrån en? jag försöker ta vara på allt jag har, på mina nära. Min familj, mina vänner, mina hundar. Dem bästa jag har. Man vet aldrig när allt bara vänder.. också försvinner någon. Så försök alltid att värna om era nära, det har jag börjat gjort.


det är inte rättvist.. inte rättvist. vila i frid, jag tänker på dig!


nu ska jag ut på en promenad, känns behövligt. Hoppas det inte är allt för kallt ute bara..

RSS 2.0