-
2011-01-25|22:02:07

 

"With any part you play, there is a certain amount of yourself in it.

There has to be, otherwise it's just not acting. It's lying." - Johnny Depp

 


There goes my hero, watch him as he goes, there goes my hero, he’s ordinary
2011-01-25|14:33:25

Vilka ska på foo fighters i sommar? (biljetterna släpps imorgon)


Try sleeping with a broken heart
2011-01-23|20:30:07

En svacka kommer vi alla in i ibland, men det går alltid att ta sig ur.. ibland vet man inte ens varför man har det, i alla fall inte jag. Det är väl blandat med känslor. Men ändå kan jag säga att jag trivs med mycket nu. Men det är något som fattas.. det har alltid varit något.

Vet du att jag skulle vilja ge dig allt, men jag kan inte.. och det gör ont inom mig.


White trash beautiful
2011-01-22|19:26:20

Fan vad jag hatar det hära.

Nu åker jag till pappa och inväntar på att någon hör av sig.

Feels so good being bad, there's no way I'm turning back, now the pain is my pleasure cause nothing could measure
2011-01-21|14:12:51

Nu beger jag, ebba och jenna oss till stöde, see yaa!


Godnatt!
2011-01-20|23:02:33

jag skrev ett jätte långt inlägg.. men allt försvann så nu går jag och sover innan jag somnar här. Hej då!

jag och finaste Ebba!

 

min bebis!


Vad är en bra och respektive dålig vän?
2011-01-20|15:25:39

En snabbt liten upptadering innan jobbet kallar. Vi försov oss rätt rejält imorse, 8.40 hörde man Anna "Sofie.. klockan är tjugo i nio" det blev ett hopp ur sängen och ringde Margona som sov på andra våningen.. hon var snabbt uppe kan jag lova! Men vi kom inte så försent.. och sedan åkte vi faktiskt från Stöde, är ju en bit dit som sagt!

Vi satt och pratade på lektionen här om dagen, om en bra och en dålig lyssnare. Vad är en bra och respektive dålig lyssnare för er? För mig ska en bra lyssnare bry sig om det man vill ha sagt, tar sig tid att lyssna och för en gång skull, och låter en själv få vara i centrum. Jag har väldigt svårt att låta mig själv vara i "centrum" men jag tycker att när man vill prata om något så ska det väl ändå handla om det man vill ha sagt? och inte höra "nej, jag orkar inte lyssna" eller "Ja, men JAG har det så mycket värre" Ja men ursäkta, vem var det vi pratade om? Vi tar mitt först så lyssnar jag på ditt sen, eller hur? Alla ska få en chans att synas och höras..

Jag har några väldigt få som verkligen förstår mig. Och faktiskt kan relatera och hjälpa med lösningar och råd. Det finns inte många såna människor, såna som aldrig sviker en. Riktiga vänner!

Åka till Stöde i helgen, eller stanna i Sundsvall? Vad gör man?


Want you to make me feel like I'm the only girl in the world, like I'm the only one that you'll ever love
2011-01-19|20:44:47

Sitter ute i skogen.. jag och Anna blev lämnad helt ensam här med hästarna, hunden och katterna, hur ska detta gå? på tal om det... jag red för andra gången i mitt liv förut, nära döden upplevelse? JA! men det var spännande, jag vågade iaf, inte som Anna som gömde sig bakom bilen.

Margona är på rymmen alltså för er som inte förstod. Så myser med en söt katt istället, tror det var pölsa eller så var det kurre (det var nog kurre)... Pölsa, har ni sett smala sussie? "pölsa got no fear, beacuse he has a lot of beer"


so dance like it's the last night of your life
2011-01-18|16:30:49

En bra nyhet med dagen är att Margona ångrade sig och inte skulle flytta, så det var ju toppen! Jag och Anna ska hänka med ut till henne imorgon och hänga, klappa hästar och katter och plugga, stöde heeere we come! Haha!

Ja, men nu ska jag göra något lätt att äta för sedan blir det ett träningspass och sedan plugg hela kvällen. Måste börja med min uppgift som ska vara klar på torsdag. Det ska väl gå det med ;D


But no one ever tells you that forever feels like home, sitting all alone inside your head
2011-01-17|18:21:48

TJENA!

Nu var det länge sedan det kom något vettigt ur mig. Så kanske dax, eller vad säger ni?
Sjukt lång skol dag idag 10.30-16-45, det var lite tröttsamt. Men intressant. Hade psykologi också, väldigt intressant faktiskt! Imorgon börjar vi tidigt, hela klockan 9 till 16. Tycker att Margona är lite taskig som lämnar oss och flyttar så där, men vi kommer och hälsar på ;D Nu inväntar jag på att klockan ska slå 7 för då är det träningsdax!

Gillar bilden på mig och Sandra, hahaha! Hon är den bästa vän man kan få!


Vargjakten
2011-01-15|16:09:36

Jag blir fan arg över det här.



http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8415751.ab

Skönt att jag slipper bli 25, för ögonen svider och hjärtat bränns
2011-01-14|17:57:07

Jag älskar denna låt! Denna man är så sjukt duktig på det han gör, sånt imponerar mig!


"Pappa dömsög upp min ökenråtta"
2011-01-13|17:17:29



HAHAHHAH! fin video, skrattar så jag gråter. Dålig humor, ja!

Lite träning och kost tips!
2011-01-11|20:02:06

Det många gör fel, och som även jag har gjort fel många gånger i mitt liv, när man försöker gå ner i vikt. Ja, då börjar man träna och äta annorlundare. Men det många gör fel är att dem äter för dålig mat. Man kan inte ta bort allt och tro att det ska funka. En bra och sund kost och en stabil träning. Protein och bra fetter en väldigt viktigt källa. En cecarsallad och en kycklingfilé t.ex är en bra kost, sedan om man vill ha lite kolhydrater på det så kan man antingen ta lite potatis eller en knäckemacka. Och regelbunden kost är alltid bra, ät var tredje timme. Tre viktiga mål om dagen, frukost, lunch och middag sedan mellanmål på det. Ett mellanmål behöver inte vara nå mycket, ett äpple/banan. Fokusera på att ösa på mest vid frukosten, kolhydrater är super viktigt på morgonen! (speciellt om man jobbar eller går i skolan) sedan äta lite mindre vid lunch och ännu mindre vid middag. Så fokus på frukosten är viktigt! Och om du inte ska träna någon dag så behöver du inte ösa på med kolhydrater och fetter, utan du kan äta lite mindre av det. När du tränar så gör du av med massa energi och då behöver du sedan få tillbaka den energin utav mat. SKÄR NER PÅ MÅLTIDERNA, för vill du gå ner i vikt och äter lika mycket som förut så händer ingenting. Antingen stannar du på samma streck eller så går du upp.

I min erfarenhet, och det har jag rätt mycket när det gäller så kallade "dieter". Det funkar inte att tro att man kan sluta äta vanlig mat och träna lite och tro att allt blir bra då. Vad händer när du börjar äta igen? Jo, du går upp såklart. Så enkelt är det - ät vanlig mat men mindre (ja, pasta med massa ostsås eller något är kanske inte så bra) Sedan säger ingen att man inte får äta potatis och sånt, utan man kan bara ta lite. Vill man ha kolhydrater på ett annat sätt i samband med måltiden, ja ta en knäckemacka! Det äter jag alltid till frukost.

Vad är en bra träning? alla har ju olika sätt som de tycker om att träna på, jag älskar att gå på gym och både träna kondition och stryka. Bästa tipset, vill du gå ner i vikt så träna både kondition och styrka, du gör av med mest energi då. Om man jämför med att ta en löprunda så är kondition och styrka det bästa! (om du satsar på att gå ner i vikt eller bara bygga muskler)

Jag vill både bygga muskler, få bättre kondition samt gå ner i vikt. Så en sån träning är perfekt för mig. Du behöver inte vara så extrem som mig och tränar minst 6 dagar i veckan. Men 2-3 gånger räcker mycket väl det också. Men de dagar du inte träna, ät inte lika mycket kolhydrater och fetter utan ta en sallad med fetaost istället, du behöver inte äta lika mycket de dagar du vilar, för du gör inte av med lika mycket energi då. Så därför behövs det inte lika mycket kolhydrater eller fetter!


Kroppen behöver kolhydrater och bra fetter för att förbränna och må bra! Googla på medelhavsdieten. "Medelhavsdieten bygger på att man äter livsmedel vanliga runt medelhavet. Det handlar om nyttiga livsmedel: olivolja, frukt, grönsaker, fisk, nötter, fullkorn medan man äter mindre av onyttiga fetter och rött kött."


You got all my love, livin' in your own hate
2011-01-09|21:10:04

Hur ska man egentligen vara, räcker det bara att vara sig själv? Utseende är rätt viktigt har jag märkt. Som på krogen te.x. så går man inte på någon man tycker är ful, utan kanske dem som man tycker ser bra ut. Jag strävar inte på att få något "ragg" när jag går ut. För jag vet ändåså att jag inte ser ut som alla andra och det kanske inte många gillar. But hey, that's me! Sånt får man ta, tänker inte sitta och ällta något. Jag vill ha någon, det vill jag. Men jag går inte direkt och letar någon. Utan det får komma när det kommer istället! Och förhoppningsvis nästa gång jag blir kär så vill jag bli det på riktigt och få ett fungerande förhållande. Så därför stressa jag inte fram något, och tycker det är helt onödigt att gå från kille till kille på krogen te.x. för det är inte mitt mål. Mitt mål förtillfället är att jag ska satsa på mig själv först och främst, koncentrera mig på skolan, jobbet och träningen. Man måste trivas med sig själv först för att trivas med någon annan.

Nu ska jag he igång någon film och halvsova lite, fruktansvärt trött idag. Imorgon blir det hårdträning och badning/rakning av hundar och massa plugg. Skola på tisdag, får man säga att man längtar lite? Jag gillar min klass och mina lärare och tycker om att gå dit.




What if I say I'm not like the others? what if I say I'm not just another one of your plays?
2011-01-08|19:24:55

Lite jack på det här så mår man bra, skål på er!


Is I'm sorry for the way I am I never meant to be so cold
2011-01-06|18:32:34

Idag vaknade jag tidigt (klockan 9, tidigt när man är ledig) upp och började städa och efter det åkte jag och tränade sedan birsta med Anna och Margona. Jag känner att min shopping-abstinens är över nu när jag har fått handlat lite, hahaha! Blev lite fina kläder och smink, nöjd tjej. Bio ikväll med Emma, vi ska se the tourist, hoppas den är bra! Lär den iofs vara, Johnny är ju med ;)

Tummen upp för en bra dag!


Boys boys boys we like boys in cars, boys boys boys buy us drinks in bars, boys boys boys with hairspray and denim boys boys boys we love them
2011-01-05|22:02:48

 

 


I don't think you know what it's like, you should be careful what you're wishing for and try to set your ego aside
2011-01-05|16:56:08

1. Något jag verkligen hatar är cirkus. Det är så fruktansvärt, javisst om det bara är människor med som har valt att vara med. Men när djur är med vill jag vara spy. Förstår ni inte att det är djurplågeri? Är en elefant gjort av att resa runt i en jätte liten bur och göra massa trick framför människor? NEJ! det är vilda djur, låt dem vara det. Samma sak med zoo, låt djuren vara i det vilda, där de mår som bäst. Så jag byter kanal varje gång det är cirkus eller något liknande på tvn. Är det någon annan som har en synpunkt om det hära?

2. PÄLS PÄLS PÄLS, vem fan vill gå i päls? så jävla äckligt. Jag fattar inte. Fast man kanske inte ska fatta allt i livet? Jag skulle aldrig någonsin tänka mig att ta på mig päls. Det är det vidrigaste jag vet. USCH! (fejkpäls är en annan femma)

3. one night stand, är inte det rätt så menningslöst egentligen? Varför har man det? Så man blir nöjd för stunden? Men det är inge som helst känslor inblandad. Det är det närmaste man kan gå en människa, de mest intima man gör med någon. Och ändå gör man det hur som helst utan några som helst känslor. För mig är sex något mellan två människor, något fint.

 

 

 


My reflection, dirty mirror, there's no connection to myself, I'm your lover, I'm your zero
2011-01-05|15:56:25

Nu har jag varit fruktansvärt dålig på att blogga, men så gåre! När man jobbar hela tiden+ skolarbete på det. Kom nyss hem från jobbet, bara jobbat någon timme idag, skulle egentligen vara ledig hela veckan för jag måste plugga men vad gör man inte för laget ;) Nu funderar jag på vad för slags mat man ska laga och springa ut med hundarna om ett tag.

Bild på ny håret, ni får en bättre när jag orkar, hoho!


RSS 2.0